Zadar

Otoci

Rivijera

Hrvatska

Arbela Travel - Zadar Arbela Travel - Zadar

Zadarska rivijera

Sali Zadar Molat

Zadarska rivijera obuhvaća područje u sjeverne Dalmacije kojem je zajednička značajka da gravitira gradu Zadru i njegovoj zračnoj i pomorskoj luci. Brojni gradovi duž jadranske obale, a još više gotovo anonimna mjestašca što se nižu u živopisnim uvalama i otocima tipično mediteranskog miljea, čine zadarsku rivijeru ambijentom koji je krajnja suprotnost urbanom ritmu i gužvi što obilježavaju svakodnevni život velegrada na sjeveru.

Krka Murter Paklenica

Glavno obilježje zadarske rivijere je raznolikost pojedinih njenih dijelova. Ako bi se uspoređivala iskustva jednog putnika koji je krstario kornatskim arhipelagom, sa doživljajima drugoga koji je proveo odmor planinareći na Paklenici, ili nekoga tko je posjetio slapove Krke, ili možda posvetio boravak liječenju reumatizma u ninskim blatima, ili se spuštao raftingom niz kanjon Zrmanje, ili ribario uz obale Dugog Otoka... sve bi se moglo prije zaključiti nego li da su boravili na jednom te istom području, ne širem od 100km.

Bibinje Ugljan Pag

Tipičan gost rivijere na kraju ipak većinu odmora provede boraveći ugodno na plaži uživajući u svugdje kristalno čistom moru i blagoj klimi, te posjeti barem neke od neizostavnih destinacija, poput starog Zadra ili Šibenika, ili napravi izlet turističkim brodom na Kornate.

Sa svojih gotovo stotinu hotela, preko 50.000 kreveta u kvalitetnom privatnom smještaju i 20.000 mjesta u kampovima i marinama, te tradicionalnom gostoljubivošču, zadarska rivijera je destinacija koja može odgovoriti na sve prohtjeve modernog turiste, kako onog čiji je glavni cilj zasluženi odmor, tako i onog koji će htjeti do kraja iskoristiti njene svekolike mogućnosti.

Foto galerija

Hoteli

Apartmani

Rezervacije

Početna

O nama

Kontakt

Arbela travel

Tomislava Ivčića 20/A
23000 ZADAR Hrvatska
tel: +385 23 311270
e-mail: info@arbela.hr
MB: 2128829
HR-AB-023-110010195

Mapa

Foto galerija