Zadar

Otoci

Rivijera

Hrvatska

Arbela Travel - Zadar Arbela Travel - Zadar

Žman - Luka - Zaglav - Otok Rava

Zman Zman Zman

Žman se smatra većim mjestom na otoku. U mjestu se nalazi pošta, tri restorana, par trgovina, bar - koliko je dovoljno da bi se mogao provesti i cijeli odmor bez potrebe za premještanjem. Posebno je interesantan "gornji dio" mjesta Žman u kojem se može naći nekoliko slikovitih tipičnih kamenih kuća. Gradska plaža u Žmanu je pretežno cementirana, a dijelom stjenovita.

Luka Luka Zaglav

Luka - se nalazi u dobro zaštićenom zaljevu - polazna je točka za obližnji otok Rava. U mjestu postoje dva restorana, bar, trgovina, te manji hotel. Karakterističan je zvonik što se nalazi u mjestu; vjerojatno jedan od najmanjih na svijetu.

Zaglav - je lociran nadomak mjesta Sali i iako manje mjesto, u otočkim okvirima ima izuzetnu važnost obzirom da se u Zaglavu nalazi jedina benzinska pumpa na otoku. Nezaobilazni su i odlični restorani.

Zaglav Rava Rava

Otok Rava - je manji otok između Dugog Otoka i otoka Ugljana. Ako prolazite Dugim Otokom od Brbinja prema Salima, sigurno je da ćete se zaustaviti na vidikovcu sa kojeg se pruža predivan pogled na Ravu. Iako "blizu", za doći je potrebno ukrcati se na jedan od dva tjedna trajekta što dolaze iz Zadra, ili ostaviti auto u mjestu Luka na Dugom Otoku i prebaciti se čamcem do Rave. Na otoku se nalaze dva mjestašca: Mala Rava i Vela Rava, trgovina, restoran.

Sali

Brbinj

Hoteli

Apartmani

Rezervacije

Početna

O nama

Kontakt

Arbela travel

Tomislava Ivčića 20/A
23000 ZADAR Hrvatska
tel: +385 23 311270
e-mail: info@arbela.hr
MB: 2128829
HR-AB-023-110010195

Mapa