Zadar

Otoci

Rivijera

Hrvatska

Arbela Travel - Zadar Arbela Travel - Zadar

Molat - Brgulje

Molat Molat Molat

Otok Molat se nalazi u sjevernom dijelu zadarskog arhipelaga i dostupan sa po jednom trajektnom i brodskom vezom dnevno iz Zadra. Na otoku se nalaze tri mjesta: Molat, Brgulje i Zapuntel koje povezuje uska asfaltirana cesta na kojoj se jedva mogu mimoići dva vozila. Od infrastrukture, na otoku postoji 5 restorana, 4 trgovine, pošta, pa je kao odredište preporučljiv ljubiteljima apsolutnog mira koji žele provesti odmor daleko od bilo kakve gužve. Za planiranje odmora na Molatu je bitno imati u vidu i samo jednu trajektnu vezu dnevno: kašnjenje u dolasku "nije dozvoljeno".

Molat Brgulje Brgulje

Mjesto Molat je smješteno između dva zaljeva: u jednom je pristanište za trajekt, restoran i trgovina, dok se u drugom nalazi plaža Jazi (kupanje je moguće i na stjenovitom dijelu pokraj pristaništa. U samom mjestu se nalazi i pošta te još jedna trgovina. Sa brežuljka na koji se dolazi u 10 minuta hoda iz mjesta se pruža predivan pogled na cijeli zadarski arhipelag.

Brgulje Molat Brgulje

Brgulje se nalaze u dnu zaljeva koji karakterizira otok Molat i koji je jedan od najzaštićenijih u ovom dijelu Jadrana, pa je gotovo obavezna etapa za jahte i jedrilice koje krstare duž obale. Osim sigurnosti, zaljev pruža i gotovo karipski ugođaj, pa se u Brguljama možda više nego li igdje drugdje osjeća lociranost na otoku sa kojeg svi putevi nužno vode preko mora. U mjestu se nalaze dva restorana i jedna trgovina.

Hoteli

Apartmani

Rezervacije

Početna

O nama

Kontakt

Arbela travel

Tomislava Ivčića 20/A
23000 ZADAR Hrvatska
tel: +385 23 311270
e-mail: info@arbela.hr
MB: 2128829
HR-AB-023-110010195

Mapa