Zadar

Otoci

Rivijera

Hrvatska

Arbela Travel - Zadar Arbela Travel - Zadar

Bibinje - Zadar

Bibinje Bibinje Bibinje

Od povijesnoga grada Zadra prema jugoistoku, izmedu jadranske turističke ceste i mora smjestilo se mjesto Bibinje, (4.000 stanovnika) s oko četiri kilometara obale sa šetalištima i plažama. Mjesto Bibinje u pisanim se dokumentima prvi put spominje 1214. godine, a područje Bibinja je bilo nastanjeno još u rimsko doba.
Bibinjske uvale odlikuju se lijepim i prostranim plažama koje predstavljaju najznačajniju atrakciju i najvrijedniji element bibinjske turističke ponude. Sve plaže Bibinja su u mjestu, komunalno uređene sa svim potrebnim sadržajima.

Bibinje Bibinje Bibinje

Gostoljubivi domaćini nude ugodan boravak u privatnim sobama i apartmanima (700 registriranih soba i apartmana s 2.000 postelja). Gostima je na izboru više kampova koji se nalaze u blizini mora. U mjestu ima nekoliko restorana, kafića, mnogo malih trgovina po svim četvrtima, veća samoposluga u središtu mjesta, automehaničarska radionica i servis za popravak brodskih motora, pošta s mjenjačnicom, dječji vrtić, te ambulanta, zubna ambulanta i privatna ljekarna. Preporučuje za posjetiti etnografsku zbirku u mjesnom muzeju i crkvicu Sv.Ivana Krstitelja.

Bibinje Bibinje Bibinje

Na području Bibinja, točnije između Bibinja i Sukošana, nalazi se Marina Dalmacija - najveća marina na Jadranu. Proteže se na oko 70.000 m2 na kopnu i moru, ima na stalnom vezu 900 jahti i brodica s ukupnim kapacitetom 1.400 vezova.

Hoteli

Apartmani

Rezervacije

Početna

O nama

Kontakt

Arbela travel

Tomislava Ivčića 20/A
23000 ZADAR Hrvatska
tel: +385 23 311270
e-mail: info@arbela.hr
MB: 2128829
HR-AB-023-110010195

Mapa